contact

alles wat u nodig heeft

contact

ADVOGENT
Advocatenkantoor Balcaen-Heymans
Gebroeders Vandeveldestraat 99
B-9000 Gent

Tel. +32 (0)9 223 41 46
Fax +32 (0)9 223 95 22

info@advogent.be

  • Op maandag, dinsdag & donderdag is het kantoor telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.
  • Op woensdag & vrijdag kunt u ons telefonisch bereiken van 8.30 uur tot 11.30 uur.
  • Op ons antwoordapparaat kan u steeds een boodschap nalaten.

Bereikbaarheid

De Gebroeders Vandeveldestraat is gelegen in het centrum van Gent, op 5 minuten wandelafstand van de Veldstraat, de Kouterparking (P5), de Centerparking (P6), en de Sint-Michielsparking (P7). In de publieke parkings kunt u uw wagen probleemloos kwijt.

GPS coördinaten : N51° 3.0237′, E003° 43.0899′

Het kantoor ligt ook vlakbij de tramhalte ‘Oude Houtlei’ op de lijnen 21 en 22 die onder meer vertrekken van aan het station Gent-Sint-Pieters richting centrum.

Vanuit het station Gent-Sint-Pieters kan u echter de nieuwe lijn 24 nemen tot aan de halte ‘Rosemarijnbrug’ en vervolgens uw weg te voet verder zetten langsheen de Papegaaistraat en de Annonciadenstraat.

Verkeersrichtlijnen

Vanaf 3 april 2017 treedt het nieuw circulatieplan in de Gentse binnenstad in werking.

Met de wagen: het kantoor ADVOGENT is vlot bereikbaar via de Gentse binnenring (R40), afslag Bernard Spaelaan, langs de Papegaaistraat en Annonciadenstraat. Via deze weg is de parking Sint-Michiels via Onderbergen te bereiken, of verder Sint-Michielsstraat en Poel parking Ramen.

Een andere mogelijkheid vanaf de autosnelweg, afrit Gent-Centrum, is de afslag naar de binnenring (R40), tot aan de Kortrijksepoortstraat, langs de Nederkouter tot in het centrum (parkings Savaanstraat, Kouter of Korte Meer).

Met openbaar vervoer: wie met de trein komt tot aan het Sint-Pietersstation (of daar de wagen parkeert in de parking op de Koningin Fabiolalaan) kan daar tram nr. 1 nemen richting centrum tot halte Korte Meer, ofwel tram nr. 22 tot halte Oude Houtlei die stopt net voor het kantoor.

Voor de meest actuele verkeerssituatie na invoering van het circulatieplan kan de site van Stad Gent geconsulteerd worden op https://stad.gent/mobiliteitsplan/het-circulatieplan

LEZ

Sinds 1 januari 2020 is de Gentse binnenstad een lage-emissiezone (LEZ) geworden. Dat betekent dat auto’s die niet voldoen aan de eisen voor luchtkwaliteit de stad niet mogen binnen rijden, op straffe van een boete. Indien u de stad wil binnen rijden, gaat u het beste eerst na of uw auto aan de eisen voldoet.

U kan alle informatie lezen op de website van Stad Gent, waar u meteen ook uw nummerplaat kan controleren: https://stad.gent/nl/mobiliteit-openbare-werken/lage-emissiezone