Het Coronavirus zet ons leven even op z’n kop. Belangrijk is dat we er alles aan doen om de verspreiding ervan te voorkomen.

Ons kantoor heeft zichzelf daarom in lijn gebracht met de voortschrijdende maatregelen die de overheid heeft genomen.

Graag brengen we u op de hoogte van de volgende acties:

  • Alle medewerkers werken zo veel als mogelijk van thuis uit. Het werken op kantoor wordt tot het uiterste minimum beperkt
  • Ons kantoor blijft telefonisch bereikbaar. De telefonische oproepen worden bij één persoon gecentraliseerd die de collega’s zal informeren
  • Wij blijven hoe dan ook per mail bereikbaar
  • Onze medewerkers respecteren zowel op kantoor als thuis de nodige hygiënische voorzorgmaatregelen.
  • De afspraken op kantoor kunnen momenteel niet langer plaatsvinden. Dit betekent geenszins dat wij uw dossier niet langer zouden behartigen. Wel integendeel. We blijven u bijstaan en volgen uw dossier op dezelfde manier op. Wij blijven u ook verder informeren van het verloop van uw dossier. Contacteer ons, zoals steeds, gerust ook zelf bij vragen of bedenkingen.
  • Onze komende afspraken zullen in de mate van het mogelijke doorgaan, hetzij telefonisch of via skype. Als u een afspraak in de komende weken heeft, zal u persoonlijk worden gecontacteerd om dit te organiseren.

Ondanks deze hectische tijden waarin we ons bevinden, mag u verder vertrouwen op onze persoonsgebonden, correcte en gedreven manier van werken.

Aarzel dus niet om ons te contacteren bij vragen over uw dossier: zeker ook in deze hectische tijden doen we alles om u zo snel mogelijk te helpen.

We stellen ons op een verantwoorde manier solidair op en blijven positief : als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen we deze verontrustende situatie zo snel mogelijk achter ons laten.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en uw naasten.

 

ADVOGENT